Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Воловці відкрили майданчик для дітей (ФОТО)

6 грудня 2014 р., 15:17

Дітлахи одраху окупували майданчик і вулиця наповнилась веселими криками від захвату та сміху

У п’ятницю, 5 грудня 2014 року, у смт. Воловець напроти адмінбудинку райдержадміністрації на вул. Пушкіна урочисто відкрито дитячий ігровий майданчик, споруджений за ініціативи та підтримки т. в. о. голови райдержадміністрації Ціника О.О. 

В заході взяли участь голова районної ради Щербей І. А., селищні, сільські голови, депутати районної ради, представники громадських організацій та громадськості. 

Відкрив урочистий захід тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Олег Ціник, у своїй промові він зазначив: «Цей майданчик збудований з метою сприяння фізичному розвитку дітей, він дозволить популяризувати здоровий спосіб життя, збільшити кількість часу дітей та батьків проведеного разом на свіжому повітрі. Я думаю, що такий майданчик з легкістю замінить комп’ютер чи телевізор, за якими «сучасні діти» так люблять проводити свій вільний час. Ми й надалі будемо рухатися в даному напрямку. Ми маємо на меті привести до ладу парк та відремонтувати приміщення колишнього кінотеатру „Верховина” в якому будуть працювати спортивні гуртки. Також хочу вас запевнити, що кошти які були використані на спорудження майданчика, а це близько 60 тисяч гривень, це кошти спонсорів». 

Роботи по спорудженню майданчика викликали неабиякий інтерес у малечі. Вони все придивлялися здогадуючись що це будується щось для них. Після того як дорослі пішли працювати дітлахи повністю окупували майданчик і вулиця наповнилась веселими криками від захвату та сміхом. Це і є найвищою оцінкою роботи дорослих.

jghbijr 07.12.2014 12:11 IP: 180.42.135.95
використали 60 тисяч а скільки вкрали .

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp