Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Плани "мандрівників" зруйнували закарпатські прикордонники

7 грудня 2014 р., 11:40

Мігранти намагалися перетнути кордон без документів

Вчора ввечері співробітники Держприкордонслужби затримали 5 незаконних мігрантів з Афганістану та Шрі-Ланки. Група саме підійшла до кордону з Словаччиною.

Рух незаконних мігрантів помітив прикордонний наряд відділу «Новоселиця» Чопського загону. І коли «мандрівники» вже намагалися перетнути держрубіж їх було затримано. Документів при собі вони не мали, проте 4 з них назвалися громадянами Афганістану, а ще один громадянином Шрі-Ланки. Серед афганців було і 2 дітей, віком 16 та 17 років.

Затримані пояснили, що хотіли потрапити в однієї з країн Європи. В цьому їм допомагали невідомі особи. Незадовго до затримання прикордонним нарядом, під час слідування гірською місцевістю, невідомі вказали мігрантам напрямок руху, а самі зникли, залишивши наодинці.

Зазначимо, що організатори переправки незаконних мігрантів неодноразово покидали останніх напризволяще, в тому числі й взимку. Часто блукання «мандрівників» гірською місцевістю призводило до значного переохолодження, а інколи й до загибелі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp