Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді влаштували уроки для горе-водіїв (ФОТО)

7 грудня 2014 р., 14:00

Акція допомогла знайти порушників

Днями активісти пройшлися рейдом по вулицях Ужгорода аби виявили водіїв-порушників, що паркуються у заборонених місцях або на місцях для інвалідів.
Як розповіли активісти перший день пройшов досить не погано. Одразу до них звернулося багато бажаючих допомагати у цій справі.

 

"1. Дзвонять і пишуть волонтери та організації. Пропонують допомогу, просять наклейки. Відразу повідомляю, що ми їх не продаємо, а даємо безкоштовно не більше п'яти наклейок в одні руки. Собівартість 6.25 грн / штука. Діаметр 30.5 см. Друкували в SHARK.

2. Дастор і Епіцентр - Клондайк порушників. Одного проженеш - відразу паркується інший. Одну голову відрубаєш - виростає інша.
3. Двоє порушників - патріоти з Українськими прапорами і з прапором ЄС. Це найбільше розчарування за сьогодні.

4. Особисто спілкувався з двома водіями - порушниками. Один перепарковаться, іншої немає. Про нього треба написати окремо.
5. Дастор, чорна SKODA Oсtavia номер АО 4595 АТ (на фото). Водій - красень: -Ти хто такой? -Пред'яві Документи! - Чому розмовляеш по-руськи? І далі в такому ж плані. Чи не матюкаюся, що не хамив, але поводився нахабно. Показав якусь довідку і пішов у магазин. Типу розмова закінчена. Ну, закінчений, так закінчений. Наклейка на скло і фото тут.

6. Не знаю як швидко б я помітив таку наклейку на своїй машині. Всі порушники, кого я дочекався, виїжджали з парковки з наклейкою, так і не помітивши її.

7. Спілкувався з справжнім інвалідом - автомобілістом. У нього немає на машині знака Інвалід. Так що заздалегідь прошу вибачити якщо реальний інвалід потрапить під роздачу.", - розповідають полювальники на оленів.


Закарпатець 07.12.2014 14:45 IP: 6.70.43.195
за виклад матеріалу - слабенька трієчка...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp