Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Як школярі-козаки за першість боролися

7 грудня 2014 р., 16:42

На Тячівщині відбулися азартні змагання серед школярів

У середу, 3 грудня, в Солотвинській спеціальній загальноосвітній школі - інтернат І-ІІ ст. пройшли спортивні змагання серед юних школярів.

Захід відвідали поважні гості , зокрема завідувач сектору молоді та спорту Тячівської райдержадміністрації Василь Герчак та Михайло Гузо - представник народного депутата України Василя Петьовки.

Урочиста церемонія відкриття змагань розпочалась звучанням Державного Гімну України, після чого присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих військовослужбовців в зоні АТО. Школярів привітав завідувач сектору з фізичної культури Василь Герчак, який побажав вдалої гри та перемоги.Загалом у змаганнях взяли участь 2 команди: курінь «Золота Булава» та курінь «Червона Калина» в складі 10-ти козаків. 

Перед початком гри вчитель фізкультури Людмила Фріц нагадала учням про правила змагань. Відтак учасники команд впевнено боролись у різноманітних спортивних конкурсах, а також співали, танцювали та навіть ліпили вареники.Діти змагались з особливою витримкою та наполегливістю, прикладали максимум зусиль, щоб не підвести команду та проявити себе якнайкраще. Тож змагання пройшли в дружній атмосфері, всі гравці отримали заряд бадьорості та позитиву. Тому й було вирішено не визначати переможців та переможених. На цей раз перемогла - дружба.А по завершенню конкурсів відбулась церемонія нагородження, яку провели Василь Герчак та Михайло Гузо. 

Школярам було вручено грамоти райдержадміністрації та солодкі подарунки. Крім того, завідувач сектору молоді та спорту Тячівської РДА Василь Герчак передав подяку від райдержадміністрації директору школи Вікторії Боднар та вчителеві фізкультури Людмилі Фріц за сумлінну працю та організацію спортивного дійства, повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp