Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегово дізналося імена найкращих вчителів (ФОТО)

7 грудня 2014 р., 19:21

Там нагородили переможців конкурсу "Вчитель року"

5 грудня в залі ЗОШ № 1 відбулась церемонія нагородження переможців міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчительроку — 2015».

 

Конкурс тривав у Берегові з1 до5 грудня. Його метою є підтримка творчої праці вчителів та підвищення їхньої фахової майстерності. Так, грамоти управління освіти, які вручили Маріанан Пилипенко та Марія Бубняк, отримали переможціI етапу конкурсу: у номінації «Українська мова талітература» — Наталія Селехман (Берегівська гімназія), «Угорська мова талітература» — Андрея Густі-Качур (ЗОШ № 4),«Правознавство» — Товт Левенте (ЗОШ № 4).

Лауреати та учасники цих педагогічних змагань також були відзначені грамотами: Слава Попфолуші (ЗОШ № 4), Юлія Рішко (ЗОШ № 9), Тімея Ен’єді (ЗОШ № 10), Валентина Надь (ЗОШ № 10), Дьонді Ковач (ЗОШ № 7).

У свою чергу міський голова вручив переможцям Наталії Селехман, Левенте Товту та Андреї Густі-Качур скромні подарунки від міської ради, а також побажав всіх гараздів та нових професійних звершень всім берегівським педагогам. Про це Золтан Бабяк повідомляє на своїй публічній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp