Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Львів’янин намагався купити мовчання закарпатського міліціонера за 4 000 гривень

8 грудня 2014 р., 11:15

Як тільки працівника УДСБЕЗ поачив купюри, то запросив до приміщення свідків-колег

Цю суму пропонував правоохоронцям на стаціонарному посту міліції в Нижніх Воротах житель Львова, який віз «ліву» горілку.

Днями на стаціонарному посту ДПС №1 «Нижні Ворота» працівники ДАІ та УДСБЕЗ області зупинили для перевірки автомобіль марки «FOTON» на львівських номерах. Під час огляду вантажівки було виявлено 2020 пляшок алкогольних напоїв, на які були відсутні будь-які документи щодо їх якості та походження.

Працівник УДСБЕЗ викликав на місце події слідчо-оперативну групу Свалявського РВ УМВС області. По прибуттю слідчо-оперативної групи на місце події, пасажир вантажівки підійшов до працівника УДСБЕЗ та спробував «порішати питання», запропонувавши хабар у сумі 4000 гривень. Ці гроші львів′янин заніс у конверті в адмінбудівлю стаціонарного поста міліції. Далі вийняв сотенні купюри з конверта й поклав їх на стіл…

До честі правоохоронця, той на гроші не спокусився, а навпаки – запросив у кабінет членів слідчо-оперативної групи, які задокументували дачу хабара.

Автомобіль з горілкою затримано на штрафмайданчик Свалявського РВ УМВС. Самого львів′янина притягають до відповідальності за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Давання хабара). Розслідування триває, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp