Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві підростають нащадки козацького роду (ФОТО)

8 грудня 2014 р., 14:58

У світлі подій, які охопили Україну в останній рік, патріотичний дух українців надзвичайно піднесений. Ідеям збереження та розвитку національної самоповаги, відданості та вірності Батьківщині ще інтенсивніше навчають у дошкільних установах.

Так, в Іршавському ДНЗ №1 провели свято-змагання «Козацькі забави». Дві команди «Соколи» і «Орли» в змаганнях показали свою силу, спритність, кмітливість, непохитність у різноманітних конкурсах.

Всім присутнім вихованці розповіли хто такі козаки, які страви вони готували, як святкували свої перемоги. Також малята затанцювали український танок.

Змагання пройшли у доброзичливій атмосфері, з гарним бадьорим настроєм. Всі учасники свята отримали позивний заряд енергії, емоційне піднесення. В залі панував високий патріотичний дух маленьких українців та їх дорослих наставників.

Перемогла козацька вірна дружба, учасники отримали свої нагороди: грамоти, медалі та солодощі.
Хочеться побажати, щоб підростаюче покоління вступало в бої тільки під час розваг та ігор і їм ніколи не доводилося брати до рук справжню зброю.

Іршавська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp