Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Євген Молнар прокоментував події, що розвиваються навколо УжНУ та Правого сектору

8 грудня 2014 р., 15:15

Це низько ховатися за націоналістичними ідеями, патріотичними гаслами, за спинами своїх бійців, які вдень і вночі воюють із сепаратистами

В Ужгороді, 5 грудня, люди в масках увірвалися до кабінету ректора УжНУ, вибили двері, шукаючи ректора для з'ясування стосунків. Це були представники Правого Сектору. 

7 грудня ситуація ще більше загострилася. Секретар приймальні повідомила міліцію про те, що в приміщенні ректорату перебуває близько чотирьох десятків людей у камуфльованій формі, пошкодили двері кабінету ректора і бешкетують.


Євген Молнар, член виконавчого комітету Ужгородської міської ради, президент громадської організації “Ужгородська Федерація Єдинобортсв” (ГО “Кардинальні зміни”) так прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у мережі facebook: “Це вже перебор!!! Стосується тих представників Правого Сектору, які використовуючи своїх побратимів (котрі посправжньому захищають цілісність нашої держави на сході України), а не галасують де тільки можна, що вони щойно повернулись із зони АТО: тим, чим ви займаєтесь в Ужгороді та Закарпатті в цілому це безпридєл, ви та ж сама тітушня, тільки прихована під камуфляжною формою, з такими діями ваше місце за гратами!!! Це низько ховатися за націоналістичними ідеями, патріотичними гаслами, за спинами своїх бійців, які вдень і вночі воюють із сепаратистами! Радує те, що нарешті люди відкривають очі, і бачать реальну картину діяльності ПС на території Закарпаття! 

Сподіваюсь, керівник ПС Дмитро Ярош дасть об'єктивну оцінку цим діям і проведе перевірку діяльності місцевого осередку ПС!” 
Прес-служба ГО “УФЄ”

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp