Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді ледь не згоріла багатоповерхівка (ФОТО)

8 грудня 2014 р., 16:38

Жінка ввімкнула плиту і пішла дивитись телевізор

Повідомлення про клубки диму, що виходив з вікна однієї з квартир багатоповерхового житлового будинку на вулиці Грушевського, вогнеборці отримали опівдні. За вказаною адресою було направлено чергові відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. 

{g}

Як виявилось, сильний дим, що поступово заповнював сходову клітину, йшов з квартири на шостому поверсі. Причиною стало пригорання їжі на плиті в кухні. Господиня ж на цей момент знаходилась в іншій кімнаті та, нічого не підозрюючи, дивилась телевізор. На щастя, жінка не постраждала. От, правда, не на жарт перелякалася, коли зрозуміла, що ледве не спалила власне помешкання. Та пильні сусіди, відчувши неладне, вчасно покликали на допомогу рятувальників. 

Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян бути обережними під час користування газовими та електрообігрівальними приладами. Пам’ятайте, що приготування їжі має відбуватися під наглядом, адже цей процес відбувається вкрай швидко й може спричинити сильне задимлення, а подеколи навіть займання. Будьте обережними та уважними! 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp