Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Муніципальна міліція б’ється об стіну, а міськраді все "по цимбалах"

8 грудня 2014 р., 17:57

Справа не у відсутності сприяння, а в абсолютному ігнорі до прохань

Протягом останніх днів не тільки мешканці Ужгорода, але й активісти на чолі з громадськими організаціями відчули на собі швидку зміну місцевих державних портфелів. Тому у багатьох виникає питання: наскільки дієві ці зміни і якими будуть результати?

Департамент муніципальної поліції МСП (Police 911) у Закарпатській області акцентує свою увагу найбільше на Ужгороді, так як це місто має бути зразком дієвого впливу громадськості на владу в області. Проте за останній місяць нашої роботи часом доводилося «битися головами об стіну»: варто б згадати проігнорований запит до Ужгородської міської ради щодо наявності чи відсутності пільгових торгових місць для соціально незахищених верств населення на ринках міста. До прикладу, подібну практику запроваджують у Тернополі, де у новому ринку будуть торговельні місця для соціально незахищених верств населення для продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на власних присадибних ділянках. Це є частковим вирішенням несанкціонованої торгівлі, адже бабусям, які принесли кошик фруктів досить складно оплатити торгове місце на ринку.

Цей приклад є одним із багатьох і тому це змушує Департамент муніципальної поліції МСП (Police 911) в Закарпатській області працювати більш наполегливо і не звертати уваги на неідеальну комунікацію з представниками влади, а часом її відсутність. За словами директора Департаменту Бориса Борисова, напрямок діяльності щодо вирішення проблем мешканців для організації є найголовнішим.

Прес-служба Департаменту муніципальної поліції МСП (Police 911) в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp