Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Росія скасовує залізничні рейси в Україну

8 грудня 2014 р., 19:08

Пояснили це низькою рентабільністю

Федеральна пасажирська компанія (дочірнє підприємство РЖД) з 14 грудня 2014 року на рік скасовує свої потяги у сполученні з декількома країнами СНД, в тому числі й Україною. Про це повідомив один з представників ФПК, передає Кorrespondent.net.

Стало відомо, що курсування поїздів скасовується у сполученні з такими країнами, як Україна, Казахстан і Таджикистан.

Наголошується, що це рішення пов'язано з низькою рентабельністю перевезень цими маршрутами.

"Рішення про скасування поїздів прийнято в рамках коригування графіка руху на 2014-2015 роки і пов'язано з низькою рентабельністю перевезень цими маршрутами", - сказав представник РЖД.

За його словами, якщо раніше графік руху пасажирських поїздів вводився в літній період, то тепер це буде відбуватися в грудні. Таким чином, рішення про скасування поїздів прийнято мінімум на рік.

"Однак нитка графіка залишається, тобто при необхідності поїзд може бути призначений", - підкреслив співрозмовник агентства.

Він уточнив, що рішення про скасування поїздів не торкнулося перевезень у сполученні з Білоруссю, Узбекистаном, Молдовою та Абхазією.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp