Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські міліціонери вийшли на нічні патрулювання (ФОТО)

8 грудня 2014 р., 20:18

Загалом під час відпрацювання міліціонерами було розкрито 5 злочинів, складено 17 протоколів про адміністративне правопорушення, перевірено 187 громадян і 68 транспортних засобів.

Цими вихідними на території міста Ужгорода проводилося профілактичне відпрацювання. Метою якого були – стабілізація оперативної обстановки, активізація роботи боротьби зі злочинністю, попередження та припинення правопорушення, виявлення осіб, причетних до скоєння злочинів та забезпечення безпеки громадян.

До участі у відпрацюванні були залучені не тільки працівники Ужгородського міськвідділу міліції, але й співробітники обласного апарату та стройові підрозділи.

Перед тим, як заступити на патрулювання міста Ужгорода для міліціонерів був проведений інструктаж. Де були визначені маршрути чергування, роз’яснено патрульним, як поводитися при виявленні тих чи інших порушень, ознайомлено їх із оперативною обстановкою, а також наголошувалося на ввічливому ставленні до громадян.

Під час інструктажу до правоохоронців звернулись т.в.о. начальника Ужгородського міськвідділу міліції Володимир Кувик та його заступник Вячеслав Григор’єв, які зазначили, що під час відпрацювання слід спрямовувати свої зусилля, передусім, на профілактику скоєння майнових злочинів та кримінальних правопорушень.

В ході проведення заходів були відпрацьовані магазини, кафе, бари, розважальні заклади, інтернет клуби та місця масового відпочинку молоді. Особливу увагу міліціонери звертали на перевірку закладів де здійснюється реалізація тютюнових виробів та алкогольних напоїв.

Не залишились поза увагою міліціонерів -- раніше судимі особи, і в першу чергу формально підпадаючим під дію Закону України «Про адміністративний нагляд за особами звільненими з місць позбавлення волі» та адміннаглядним. Всього перевірено 56 осіб, які перебувають на профілактичних обліках, з них: раніше судимих – 26, тих громадян, які знаходяться під домашнім арештом – 9, осіб, які перебувають під адміністративним наглядом – 14, осіб, формально підпадаючим під дію Закону України «Про адміністративний нагляд за особами звільненими з місць позбавлення волі» – 7.

Загалом під час відпрацювання міліціонерами було розкрито 5 злочинів, складено 17 протоколів про адміністративне правопорушення, перевірено 187 громадян і 68 транспортних засобів.

По «гарячим слідам» дільничними інспекторами міськвідділу міліції знайдено 33 річного ужгородця, який розрахувався 500-гривневою купюрою з надписом «Сувенір» за проїзд в таксі. За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Співробітники карного розшуку викрили 26-річного ужгородця, який втягнув у злочинну діяльність неповнолітнього. Разом вони скоїли крадіжку значної суми грошей з приватного будинку ужгородця. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 304 Кримінального кодексу України (втягнений неповнолітніх у злочинну діяльність), санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

За гарячими слідами працівники карного розшуку міськвідділу міліції знайшли 21-річного жителя міста, який вкрав від 19-річної ужгородки мобільний телефон «Самсунг» вартістю близько 1800 гривень. За даним фактом слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох.

{g}

Під чітким керуванням начальника відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області Валерія Шнуренка працівниками Управління спільно з співробітниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції біля розважального закладу «BELFAST» по вулиці 8-Березня було виявлено 16-річного мешканця міста із забороненою наркотичною речовиною. В присутності понятих, у неповнолітнього вилучено два паперові згортки з наркотичною речовиною рослинного походження, зовні схожою на маріхуану.

Також працівниками державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Ужгородського міськвідділу міліції викрито протиправну діяльність мешканця міста, який організував у себе вдома метало прийомний пункт.

Наразі готуються інформаційні матеріали щодо зазначених питань з наведенням конкретних прикладів про розкриття злочинів цієї категорії з метою підвищення громадської свідомості.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp