Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Під час зимових свят Україною курсуватимуть додаткові поїзди

9 грудня 2014 р., 21:45

Начальник департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення Укрзалізниці розповів про це журналістам.

"Укрзалізниця" вже призначила 12 додаткових поїздів на 135 рейсів, також шість цілорічних поїздів здійснять додаткові рейси.

Про це під час прес-конференції повідомив начальник департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення Укрзалізниці Ігор Бреус, повідомляє прес-служба держпідприємства.

Так, у західному напрямку із Києва курсуватиме 6 додаткових поїздів (79 рейсів), із інших міст – 5 поїздів (40 рейсів).

В одеському напрямку з міст України курсуватимуть поїзди № 210/209 Миколаїв – Київ та №564/563 Кривий Ріг – Одеса.

Як зазначив Бреус, наразі в усіх пасажирських поїздах є вільні місця, в тому числі і до міст, куди не призначалися додаткові поїзди.

"Ажіотаж є лише навколо вільних місць у найбільш популярних поїздах, таких як № 91 Київ – Львів, № 105 Київ – Одеса та інші", - додав він.

Загалом під час пікових перевезень з 25 по 31 грудня щодоби курсуватимуть в середньому 169 поїздів далекого сполучення в яких пасажирам запропоновано понад 637,5 тисяч місць.

Наразі на 25 – 31 грудня у продажу загалом є понад 404,5 тисячі вільних місць. Найбільше пропозицій для подорожей залізницею у західному та одеському напрямках.

Так, у західному напрямку "Укрзалізниця" забезпечила 135 тисяч місць, з яких ще вільні понад 46,7 тисячі місць. В середньому на Західну Україну відправлятимуться щодоби 30 поїздів.

В одеському напрямку залізничники пропонують пасажирам понад 69 тисяч місць, із яких вільні 44,2 тисячі місць. У цьому напрямку курсуватимуть в середньому 16 поїздів щодоби.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp