Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський Кінологічний центр відкрив двері для студентів (ФОТО)

10 грудня 2014 р., 09:15

Чергову екскурсію провели для дівчат з Ужгородського комерційного технікума.

Вже доброю традицією для Кінологічного центру закарпатської міліції стало проводити екскурсії для учнів навчальних закладів краю. Так, днями в гостях у кінологів побувало близько трьох десятків учениць Ужгородського комерційного технікума, - повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Гостей приймали працівники центру, а також заступник начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС підполковник міліції Андрій Курта.

{g}

Дівчаткам влаштували екскурсію по адмінприміщенню Кінологічного центру та його території, показали вольєри, в яких утримують службових собак. Однак найбільший інтерес у них викликали показові виступи службових собак.

Кінолог Сергій Свистак продемонстрував, як його німецька вівчарка Граф долає смугу перешкод, затримує уявного злочинця. А вихованка кінолога Василя Іваничка Кіра продемонструвала своє вміння знаходити боєприпаси.

Дівчата були настільки вражені побаченим, що чимало з них висловили бажання в майбутньому самим стати кінологами.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp