Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Конкурс «Очима дитини про бюджет країни» триватиме до 1 квітня

25 березня 2014 р., 18:26

В Україні триває конкурс дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни».

Покликаний виховувати культуру сумлінного платника податків, зборів та платежів у школярів та ознайомити їх з професією фахівця податкової та митної справи. 

Наразі добігає кінця перший етап, який відбувається на районному рівні і проводять його державні податкові інспекції Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. Участь приймають дві категорії учнів загальноосвітніх навчальних закладів: 9-11 та 12-15 років. 

Прийом робіт закінчується 1 квітня 2014 року. Напрями робіт, які приймаються від учасників, – художні твори, комп’ютерна графіка (анімація) та літературні твори. Другий етап конкурсу відбудеться у травні й проходитиме на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи серед надісланих з районів. Автори робіт, які посядуть перші місця на другому етапі, стануть лауреатами Всеукраїнського рівня. Переможці регіональних відбіркових турів візьмуть участь у загальнонаціональному визначенні переможців, що відбуватиметься протягом червня-серпня цього року. За словами фахівців ГУ Міндоходів у Закарпатській області, основна мета конкурсу – формування економічної грамотності та культури у школярів, а також вивчення та розуміння ними ролі, значення та місця податків, зборів і платежів у житті держави і суспільства. 
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp