Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль не хоче бачити звіти і статистику

10 грудня 2014 р., 14:23

Задача на майбутне - не боротися за показники, а працювати на результати, які відчують люди

Під час спілкування на "інвестиційному форумі", який триває в Ужгороді, голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль задекларував дещо оновлений формат роботи закарпатської влади, у тому числі і в діалозі з інвесторами і бізнесом. 

Керівник області наголосив: "Для нас головна "статистика" – це результати, які відчувають люди, реальна робота. Які в краї обсяги інвестицій і скільки приніс в регіон коштів той чи інший інвестор - ці всі цифри ми маємо. Але найважливіше, це коли приїздиш у райони – бачити, що у людей є робота, вони мають можливість жити, а міста і села – розвиватися. Саме тому я орієнтую керівників департаментів і управлінь припинити опікуватися передовсім збором статистики, як вже "історично склалося". Саме тому я відмовився від практики створювати "рейтинги" міст і районів області за різними, часто нікому не потрібними, показниками, як це практикувалося раніше. Важлива робота, її наслідки, а не місце в якійсь табличці". 

"Задачі тепер - не боротися за показники, а працювати на результати, які відчують люди. І сьогодні мені важливі не звіти й цифри, а – спілкування, зокрема, і на цьому заході, діалог між бізнесом і владою, до чого і запрошую" – сказав Василь Губаль. 

Відтак на зустрічі за участі представників компаній з іноземними інвестиціями пішла мова про розвиток інфраструктури Закарпаття. Голова облдержадміністрації повідомив про стан справ із транспортним сполученням та про ідеї обласної влади в цьому напрямку – від бачення стосовно перспектив аеропорту в Ужгороді і до розбудови шляхів, які сполучають Закарпаття з Європою (у напрямках від перетинів кордону). 

Підсумовуючи цю частину спілкування, голова ОДА зауважив, що закарпатська влада має намір зробити все від неї залежне, щоби інвестору було комфортно перебувати в області. "Людина, яка готова сприяти розвитку регіону та вкладати кошти в область, має почувати себе як удома: від перетину кордону й до формату розмови з владою та службами" – сказав Василь Губаль. У відповідь на зауваження інвесторів про складнощі під час перетину кордону, він акцентував: "Переконую, що ми - не горді і не ліниві. Якщо інвесторам, серйозному бізнесу чинитимуть штучні перепони, ми з головою облради готові й особисто приїхати за вами на кордон". 
Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp