Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутат Міжгірської селищної ради потрапив на лаву підсудних

10 грудня 2014 р., 14:51

За організацію та "кришування" гарального бізнесу

Прокуратурою Закарпатської області повідомлено про підозру групі осіб, яка, за попередньою змовою, займалася гральним бізнесом та легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом. Одним із організаторів цієї групи був депутат Міжгірської селищної ради. Наразі матеріали кримінального провадження направлено до суду.

Так, слідством встановлено, що вказаний 33-річний депутат організував злочинну групу із 8 чоловік для зайняття забороненим видом господарської діяльності – гральним бізнесом в смт. Міжгір’я.
Між членами організованої злочинної групи було здійснено чітку взаємодію, направлену на досягнення кінцевої мети, а саме організації та проведення грального бізнесу, завчасного детального планування злочинів, розподілу ролей, дотримання внутрішньої дисципліни, впровадження заходів прикриття та конспірації.

За період своєї незаконної діяльності (з січня по серпень цього року) вказаним особам вдалося збагатитися на майже 1 млн грн. В подальшому вказані кошти були легалізовані.

Завдяки координації прокуратури області та вміло організованій роботі правоохоронців вдалося викрити цей злочинний бізнес. У ході досудового розслідування зібрано достатньо доказів вини учасників ОЗГ та усім їм висунуто підозри за ч. 3 ст. 28 та ч.1 ст. 203 КК України, а організаторам – ч.2 ст.209 КК України (зайняття гральним бізнесом та легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом).
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp