Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські перевізники хочуть 4 гривні та 11 копійок за проїзд

10 грудня 2014 р., 19:40

А ще - зменшити кількість маршрутів у місті, та й самі маршрути скоротити бажають.

4 гривні 11 копійок, саме таку суму за проїзд у автобусах аргументували перевізники м. Мукачево.

Про це сьогодні, 10 грудня, під час круглого столу за участі перевізників та представників громадськості і міської влади повідомив начальник УМГ м. Мукачево Віталій Гільтайчук, - пише Голос Карпат

"Перевізники міста подали обгрунтування підвищення тарифу на проїзд, який становить 4 гривні 11 копійок, управління міського господарства подання прийняло. Дотримуючись термінів, подання запускаємо по процедурі, відповідно державних нормативно-правових актів. Якщо не виникне ніяких заперечень, то вже з 16 січня 2015 року нові тарифи вступлять в силу", - зауважив Гільтайчук.

Також на круглому столі перевізники надали пропозиції та плани по зміні маршрутів і кількості автобусів. На маршрутах №2 (Генерала Петрова – Індустріальна) і №3 (Тимірязєва – Івана Франка) запропонували зменшити кількість автобусів, які обслуговуватимуть пасажирів. На маршруті №22 (Окружна – Росвигівська) має залишитись лише один автобус.

Маршрут №6 же має з’єднуватиме вулиці Тимірязєва та Генерала Петрова через залізничний вокзал, а №4 буде в собі включати і вулицю Духновича.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp