Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Долю наполегливих "мандрівників" вирішить суд

11 грудня 2014 р., 10:46

Закарпатські прикордонники вже вдруге зруйнували мрії азіатів про краще життя.

Минулої доби, 10 грудня, в рамках проведення заходів з протидії незаконній міграції, чопські прикордонники затримали чергових нелегалів з Азійського регіону.

Завдяки завчасно отриманій інформації, двох чоловіків було виявлено на ділянці відділу «Ужгород». Згодом, силами оперативної групи зі службовим собакою, за 800 метрів до українсько-словацького кордону їх було затримано. Охоронцям кордону «туристи» повідомили, що вони є вихідцями з Ірану, але жодним документом свої пояснення підтвердити не змогли. Також правопорушники вказали, що прямували до Словаччини, а вже звідти планували потрапити до країн Західної Європи. У прокладанні маршруту через кордон їм «допомагав» інтернет-сервіс Google maps. Після перевірки відповідних баз даних, прикордонники також з’ясували, що вказаний «дует» раніше вже намагався потрапити до ЄС – вперше чоловіки були затримані наприкінці літа цього року бійцями відділу «Тиса» за спробу незаконного перетину кордону з Угорщиною.

Правопорушників було доставлено до підрозділу. Їх подальшу долю визначить суд.


Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp