Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль виконав сумну місію

11 грудня 2014 р., 16:22

Вручивши відзнаки удовам Героїв

Сьогодні, у четвер, 11 грудня, голова Закарпатської ОДА виконав водночас почесну і сумну місію. Василь Губаль, відзначивши, що жодні нагороди чи пільги від держави не можуть не те що компенсувати втрату, а й навіть применшити біль від неї, вручив державні відзнаки удовам двох закарпатських військових. Згідно з Указом Президента України Петра Порошенка наші Герої посмертно удостоєні орденами імені Богдана Хмельницького (ІІІ ступеню). Нагороди капітанам Дмитру Георгієву і Юрію Білоброву отримали пані Марина і Валентина.

У спілкуванні з жінками Василь Губаль цікавився станом справ у родинах, їхніми потребами, і підняв тему надання житла сім'ям загиблих. Адже саме проблема покращення житлових умов для них найактуальніша. Керівник краю поінформував. що, попри численні звернення до державної влади, Закарпаття досі не включене в перелік областей, яким, згідно з постановою Кабінету міністрів, передбачені кошти на житло для родин загиблих. І повідомив, що спрямував чергове звернення – цього разу на адресу народних депутатів України від Закарпаття – з проханням ініціювати у Верховній Раді прийняття рішення про надання коштів на житло цій категорії сімей. "Забезпечити житло родинам загиблих, які цього потребують – обов'язок влади. І я готовий іти на прийом до Президента, аби ще раз порушити це питання і клопотати про забезпечення Закарпаття можливістю надати житло родинам, які втратили найдорожче – близьку людину. У кожному разі, ми цю справу не залишимо без результату" – сказав Василь Губаль.
Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp