Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сенатор США: НАТО має збільшити свою присутність у країнах Східної Європи

25 березня 2014 р., 20:34

НАТО має переглянути своє ставлення до Росії і, замість скорочення ряду військових програм, збільшити свою присутність у країнах Східної Європи.

Про це заявила сенатор Келлі А. Ейотт під час візиту до Києва.

Сенатор Ейотт вважає, відповідна переоцінка цінностей вже відбулася у Польщі, Словаччині, країнах Балтії.

“Я буду рекомендувати президенту Обамі та конгресу підтримати ці кроки”, – зазначила вона в Українському кризовому медіа-центрі, інформує сайт центру.

Делегація Конгресу у складі сенаторів Келлі Ейотт (республіканка, штат Нью-Гемпшир) і Джо Доннеллі (демократ, штат Індіана) та конгресмена Стівена Ф. Лінча (демократ, штат Maссачусетс) відвідала Київ, щоб виявити підтримку та солідарність США із народом та урядом України.

Стосовно реакції на агресію Російської Федерації, сенатор Ейотт зазначила: “Ми маємо рішуче сказати пану Путіну: він має зупинитися, припинити втручання у справи українців – вони будуть вирішувати власне майбутнє без втручання Росії чи інших країн”.

“Я також буду рекомендувати розширення військової допомоги Україні. Йдеться не про пряму військову допомогу, але українській армії потрібна техніка, засоби зв’язку, обмундирування, обладнання та ще багато чого, що можуть постачати США”, – додала сенатор.

Нагадаємо, Сенат США у понеділок проголосував за припинення дебатів щодо законопроекту, що має на меті затвердити фінансову допомогу України й дозволити нові санкції проти Росії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp