Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець намагався переправити через кордон громадян Афганістану

12 грудня 2014 р., 10:02

Вісім осіб без документів було затримано поблизу кордону, а з ними і закарпатця-переправника

Чергову групу нелегалів, вихідців з Азійського регіону, було затримано 11 грудня в одному з населених пунктів Ужгородського району.

В рамках проведення заходів з протидії незаконній міграції, чопськими прикордонниками було отримано інформацію про чисельну групу невідомих осіб, які прибули в прикордоння. В ході спільного відпрацювання даної інформації, співробітниками Чопського загону та представниками ВБЗПТЛ УМВС України в Закарпатській області, в одному з прикордонних сіл у житловому приміщенні було виявлено вісім громадян Афганістану – п’ятеро чоловіків, двоє жінок та одна дитина. Люди не мали при собі жодних документів, а стосовно своєї мети перебування поблизу кордону пояснили, що хотіли потрапити у Європу. 

Під час затримання нелегалів правоохоронцями в будинку було виявлено ще й одного громадянина України, мешканця м. Ужгород, який орендував дане приміщення. Скоріш за все йому й доведеться відповідати перед законом згідно ст. 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Затриманих мігрантів було доставлено до підрозділу, а їх подальшу долю визначить суд. До слова, протягом поточного року прикордонниками Чопського загону затримано 175 вихідців з Афганістану. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp