Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві засудили наркоторговців

12 грудня 2014 р., 12:35

Вони збували опій в особливо великих розмірах.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду засуджено до 3-х років позбавлення волі кожного з 4-х членів злочинної групи, які займались збутом наркотиків. 

Ця справа розпочалась ще в серпні 2011 р. Тоді працівники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (ВБНОН УМВС) викрили жительку Мукачева, яка надавала своє житло для вживання наркотиків. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів стало відомо, що співмешканець дочки жінки причетний до постачання їй наркотиків, які в подальшому вона збуває на території м.Мукачева та району. У лютому 2012 р. працівники ВБНОН провели серію оперативних заходів, в ході яких було затримано дану громадянку, співмешканця її доньки та ще двох осіб, які збували наркотик опій в особливо великих розмірах. 

З′ясувалося, що ці особи організували контрабандний канал переміщення наркотичного засобу «опій ацетильований» з Угорщини в Україну. 

До складу даного організованого злочинного угруповання входили громадяни України та Азербайджану. З незаконного обігу міліціонери вилучили півтора літра опію вартістю 105 тисяч гривень за цінами «чорного» ринку. 

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження, яке після завершення розслідування передали в суд. Нещодавно вироком Мукачівського міськрайонного суду усіх учасників даного злочинного формування було засуджено до 3-х років позбавлення волі кожного. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp