Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівець Іван Ісаєвич отримав медаль "Патріот України" (ФОТО)

12 грудня 2014 р., 15:42

Він опікується дітьми, допомагає нужденним і вже декілька разів їздив до наших військових на передову.

Медаль відомому волонтеру, благодійнику та військовому капелану вручив очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич. 

Виноградівець Іван Ісаєвич – людина відома в краї. Ця непересічна особистість поєднує в собі відразу кілька благородних професій. Отець Іван – духівник, керівник церковного трибуналу Мукачівської греко-католицької єпархії. В смт.Королево на Виноградівщині він організував та утримує дитячий сиротинець. А ще цей небайдужий чоловік займається волонтерською допомогою для українських вояків та міліціонерів у зоні АТО і сам уже кілька разів побував на війні в якості військового капелана. В одному бою в о.Івана влучила в спину куля ворожого снайпера, і якби не бронежилет… 

{g}

Щоразу коли на схід вирушає черговий загін закарпатських міліціонерів, аби замінити товаришів на бойовому посту, їх благословляє в далеку дорогу саме о.Іван. 

- Я щиро схиляю голову перед цією великою Людиною, - каже начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. - Важко оцінити те, що він зробив і робить для закарпатської міліції. 

Днями в Ужгородському Хрестовоздвиженському греко-католицькому кафедральному соборі полковник Сергій Шаранич, у присутності Владики Мілана Шашіка, вручив о.Івану нагороду – медаль «Патріот України», подякувавши за допомогу міліції та всій громаді Закарпаття. А Владика Мілан Шашік одержав від очільника міліції Почесну грамоту. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Одрі 03.01.2015 21:20 IP: 6.173.195.91
Дуже поважаю о.Івана! Таких добрих і щирих людей, як він дуже мало! Замість того щоб засуджувати його, зробіть хоч половину тих добрих вчинків, які зробив він!
дуня 12.12.2014 18:08 IP: 8.93.41.31
Отець Іван ми були про вас дуже хорошої думки але після цього що ви даєте своє благословення самим підлим істотам МЕНТАМ .Думка про вас дуже різко міняється в погану сторону і взагалі про Католицьку церкву Закарпатської області.Ми прихожани різко засуджуємо що нас закликають молитись за здоровя ментів які на майдані вбивали невинних.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp