Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородцям розповіли захоплюючу історію про стосунки (ФОТО)

13 грудня 2014 р., 13:40

Вчора на сцені драмтеатру.

Вчора, для всіх поціновувачів високого мистецтва на сцені Закарпатського обласного драмтеатру ім. братів Шерегіїв показали комедію "Любов SEXом не зіпсуєш".

 

Спектакль провокаційний, ексцентричний, парадоксальний з несподіваними поворотами. Дві такі різні історії. Одна про однокласників, а інша про дружній секс. Вистава про те, якими шляхами пара людей приходить або не приходить до сексу і якими химерними способами намагаються потім оминути наслідки.

 

Як розповіли глядачі, вистава була захоплюючою, а присутні отримали позитивні емоції:

"У сюжах вистави піднімаються питання стосунків чоловіка і жінки. Першочерговими є питання подружньої зради та хтивості. Того, що сучасне суспільство втрачає будь-які моральні цінності. Кожний присутній знайшов у ролях акторів відзеркалення себе і згадав свої почуття першого кохання, палкого поцілунку, неймовірної пристрасті та навіть розставання. Позитивні емоції, якісна гра акторів, переповнена зала та відчуття культурного відпочинку – це все глядачі отримали під час перегляду", - поділилися своїми враженнями представниці прекрасної статі після перегляду комедії.

Це, насамперед, комедія для дорослих. Жорсткі і відверті жарти не призначені для людей, що віддають перевагу банальності. Комедія дуже яскрава і колоритна - тому що про людей, про почуття та сексуальні відносини.

Закарпатський кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp