Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородських правоохоронців оглянули (ФОТО)

15 грудня 2014 р., 11:21

Аби дізнатися про те, чи вони одягнені у фірмене вбрання, і чи дотримуються наказів

Днями в Ужгородському міськвідділі міліції пройшов стройовий огляд працівників. Його метою було визначення стану забезпечення форменим одягом та дотримання вимог наказів.

Під час шикування особового складу на плацу міськвідділу, заступник начальника міліції Ужгорода Василь Довганич перевірив наявність службових посвідчень з відповідністю даних за посадою і званням, жетонів з власним номером, стан форменого одягу та зовнішній вигляд кожного співробітника міліції обласного центру. Окрім цього, Василь Васильович звернув увагу на стан забезпеченості кожного міліціонера форменим одягом.

- Зразковий зовнішній вигляд міліціонера – один з основних критеріїв формування громадської думки про діяльність органів внутрішніх справ. Стройовий вишкіл міліціонера викликає у громадян впевненість у захищеності від будь-яких протиправних посягань. Охайна зовнішність і хороша постава міліціонера повинні бути обов'язковим елементом зовнішнього прояву високого професіоналізму та поваги до громадян, — зазначив Василь Довганич.

Після завершення заходу правоохоронці повернулись до виконання своїх службових обов’язків.











Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp