Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На кордоні затримали контрабанду сигарет (ФОТО)

16 грудня 2014 р., 12:19

Чопські митники оцінили її майже в 14 тисяч гривень.

Сьогодні, 16 грудня о пів на п’яту годину ранку на митний пост «Дякове» Чопської митниці Міндоходів заїхав легковий автомобіль марки «SEAT MALAGA», під керуванням громадянина України, який слідував з України в Румунію.

{g}

Для проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор». Під час спілкування з інспектором митниці українець заявив, що нічого не приховує та товари або предмети заборонені для переміщення через державний кордон у нього відсутні. Однак, працівниками митниці було прийнято рішення вивести автомобіль із «зеленого» й направити в «червоний коридор» для проведення поглибленого митного огляду транспортного засобу та особистих речей громадянина.

В результаті після демонтажу заднього сидіння салону та декоративної обшивки передньої частини багажного відсіку автомобіля у спеціально виготовленому тайнику (подвійне днище) виявлено незаявлені та приховані від митного контролю тютюнові вироби. Зокрема, це були цигарки вітчизняного виробництва з акцизними марками України торгової марки «Rothmans Super Slims» та «Rothmans Demi» – по 500 пачок, а також 10 пачок «KENT». Вартість виявлених тютюнових виробів згідно цінової інформації, зазначеної на упаковках, становить майже 14 000 гривень.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів та способів, що утруднюють виявлення таких товарів. Наразі тютюнові вироби та транспортний засіб вилучено до остаточного рішення суду.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp