Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Погорєлов пішов на поступки Губалю

16 грудня 2014 р., 13:34

"Круглий стіл" буде і питань назбиралось чимало.

Міська влада відгукнулася на пропозицію голови обласної державної адміністрації Василя Губаля щодо проведення "круглого столу" стосовно виділення землі учасникам АТО та загалом щодо стратегії розвитку Ужгорода, про що йдеться у листі міського голови В. Погорелова: 

"Шановний Василю Івановичу! Вашу ініціативу щодо "круглого столу" з обговорення проблем життєдіяльності міста Ужгорода підтримуємо і виявляємо готовність до конструктивної співпраці. 

Справді, як Ви зазначили, питань, які варто обговорити, чимало — як нагальних, так і на перспективу. Це й актуальна нині проблема виділення земельних ділянок учасникам АТО, і пошук вільних земель для розміщення кладовища, полігону та сортувальних станцій твердих побутових відходів; і фінансування робіт з ремонту та реконструкції доріг, влаштування об’їзних шляхів для зменшення навантаження на основні транспортні розв’язки в місті; і співфінансування ряду цільових програм, насамперед "Питна вода", з модернізації ліфтового господарства; і відновлення історичної частини міста; і завершення робіт з розробки Генерального плану міста (і в цьому зв’язку погодження меж міста), і залучення інвестицій у модернізацію та реконструкцію зовнішнього освітлення, водопостачання та водовідведення, і ряд інших. 

Сподіваємося на предметний діалог, в результаті якого нам удасться знайти шляхи вирішення окреслених проблем, що в подальшому позитивно позначиться як на іміджі міста, так і всієї області".

Схожі новини

До річниці Хрещення Київської Русі в Ужгороді відбудеться засідання за круглим столом
В Ужгороді обговорять можливості самореалізації жінок бізнесі
Тему культурної спадщини порушили в Ужгороді
"Поліомієліт повернувся в Україну": захист дітей - справа кожного " - цю тему порушили в Ужгороді (ФОТО)
В Ужгороді на круглому столі поговорять про проблеми, аби намагатися їх вирішувати
В Ужгороді пройшов круглий стіл: «Реформування державної митної справи в Україні»(ФОТО)
Питання взаємодії центрів безоплатної правової допомоги з правоохоронними органами, прокуратурою, судами обговорять під час «круглого» столу в Ужгороді
В Ужгороді проведуть круглий стіл
Питання безпеки ромських громад обговорили під час круглого столу в Ужгороді (ФОТО)
Про забезпечення доступу до правосуддя для біженців, шукачів притулку йшлося упродовж засідання круглого столу в Ужгороді (ФОТО)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp