Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Активісти подарували вихованцям Ільницького інтернату свято (ФОТО)

16 грудня 2014 р., 15:21

Більше сотні дітей отримали подарунки та таку необхідну увагу.

Сьогодні Мукачівська міська та районна організації УДАРу разом із Молодіжним крилом партії завітали до Ільницького дитячого будинку з подарунками. Благодійну акцію влаштували спеціально до свята Миколая. Всі 126 діток, які живуть та навчаються у дитячому будинку, отримали солодкі пакунки. 



За словами активістів, малеча раділа не лише сюрпризам, але й увазі. «Вони із таким захопленням розповідали про свої мрії і сподівання! Виявилося, тут чимало талановитих особистостей. На жаль, ці діти не можуть повністю себе реалізовувати через мізерне фінансування. Але вони мають ентузіазм і віру в краще», - каже УДАРівець Євген Агоста. 

За його словами, активісти продовжуватимуть хорошу традицію, і похід в гості до малечі – не останній. «Сьогодні ми подарували діткам маленьке свято і дали обіцянку допомагати їм далі. Дякую друзям та організаторам, які допомогли втілити дитячі мрії» - підкреслив Євген.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp