Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців закликають берегти життя зелених красунь

17 грудня 2014 р., 13:09

У рамках міліцейської операції "Ялинка"

На Ужгородщині міліція бореться з незаконною вирубкою лісу
На території Ужгородського району правоохоронці проводять в ці передсвяткові дні операцію «Ялинка». Міліціонери виявляють факти незаконних вирубок хвойних насаджень, перевезення незаконно вирубаних ялинок, їх реалізацію, затримують осіб, причетних до вказаних правопорушень.

Відповідальність за вище згадані діяння передбачена в Кодексі України про адміністративні правопорушення (ст.65), в якій вказано, що дані дії тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі від 5 до 10 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Що ж стосується кримінальної відповідальності, то тут санкція ст.246 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з конфіскацією незаконно добутого.

Наші ліси захищаються державою та правоохоронними органами, як власність українського народу. А той, хто посягає на власність народу – відповідатиме по всій суворості Закону, повідомила Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp