Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ОДА вестимуть нові двері (ФОТО)

17 грудня 2014 р., 13:40

Іх реконструюють після пошкодження

На будівлі обласної ради та обласної адміністрації встановлюють відновлені після штурму у лютому в ході Революції Гідності металеві вхідні двері. Майстрами відновленометалеві секції, декоративні деталі, відтворено в автентиці ручки. Загалом реконструкції потребували 3 пари дверей – здвоєних, двостулкових, тобто, відновлювати доводилось всього 6 «половинок». Проект відновлення розробляли фахівці з Чеської Республіки. Також долучилися й місцеві фахівці, які й займалися практичним втіленням реконструкції.

 

Ініціатором відновлення пошкоджених дверей виступив тодішній голова облради Іван Балога. Навесні цього року він запропонував депутатам обласної ради спільним коштом – без залучення бюджетного фінансування їх відреставрувати.


Як повідомив голова облради Володимир Чубірко на відновлення вдалося зібрати необхідну суму – гроші дали депутати всіх без виключення фракцій, долучилося й керівництво облради та нардеп Іван Балога. «В неділю фахівці «приміряли» двері. Якість робіт безумовно на пристойному рівні. Можливо роботи дещо затягнулися в часі, але обіцянку було виконано – вхід в головну будівлю області буде в належному стані», - резюмував керівник ради.


Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp