Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

День Святого Миколая для вихованців інтернату влаштували міліціонери та їхні чотирилапі колеги (ФОТО)

18 грудня 2014 р., 11:19

Весели, повчальний та головне неординарний подарунок привабив дітлахів.

Напередодні Дня Святого Миколая міліціонери влаштували для вихованців Ужгородської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату екскурсію до Кінологічного центру міліції.

- Микола Чудотворець - захисник усіх дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у душі світлі почуття, надихає на добро, – каже заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Василь Довганич. – Нехай Святий Миколай оберігає всіх діток, дарує їм здоров’я, щастя, радість та надію. Хай Господнє благословення, святковий настрій супроводжують всіх скрізь, протягом усього життя.

В Кінологічному центрі міліції підшефні дітки мали можливість познайомитися з роботою міліціонерів-кінологів, побачити умови, в яких проживають та тренуються службові собаки, дізнатись у спеціалістів прості способи навчання своїх домашніх улюбленців, а також обмінятися досвідом між собою. Гості із захопленням дивилися, як службовий собака слухняно виконує усі команди провідника та впевнено долає смугу перешкод. На власні очі діти пересвідчилися у пошукових здібностях чотирилапих «міліціонерів» - гостинні господарі продемонстрували вправу з пошуку зброї, яка була схована в автомобілі. Заступник начальника кінологічного центру УМВС Дмитро Безкровний продемонстрував екскурсантам стенд з фотографіями, на якому зафіксовані робочі будні міліціонерів-кінологів та їхніх вихованців.



На завершення заходу дільничний інспектор Ужгородського міськвідділу міліції Михайло Чакавий провів для екскурсантів профілактичну бесіду щодо поведінки під час зимових канікул, Різдвяних та Новорічних свят. Правоохоронець звернув увагу екскурсантів на недопущення ними порушень законодавства щодо користування піротехнічними засобами. Адже піротехнічні вироби, крім задоволення, несуть в собі небезпеку для здоров’я дитини. При неправильному використанні вони можуть завдати серйозні каліцтва, травми та опіки, а також призвести до пожежі навіть на значній відстані від місця використання, залетівши у вікно, на балкон чи лоджію.

Також дільничний інспектор закликав дітей неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, завжди бути пильними, обережними та переходити проїжджу частину дороги лише через пішохідні переходи. Адже більшість дорожньо-транспортних пригод за участю дітей стається через типові помилки – перехід дороги у невстановленому місці, неочікуваний вихід на дорогу, у тому числі на «зебру», вихід на дорогу з-за стоячого транспортного засобу.

На завершення діти подякували правоохоронцям за цікаву екскурсію та висловили бажання знову завітати в гості до міліціонерів.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp