Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Святий Миколай та ангели вчили дітей берегти здорову усмішку (ФОТО)

18 грудня 2014 р., 16:22

А тим часом чортеня шукало тих, хто не слідкує за здоров’ям.

З чудовими подарунками, виставою та добрими намірами навчити дітей – 17 грудня напередодні Дня Святого Миколая лікарі-стоматологи, студенти стоматфакультету УжНУ під керівництвом головного дитячого стоматолога Закарпаття, професора Оксани Клітинської навідалися до Берегівської спеціалізованої школи-інтернату І – ІІІ ступеня. 

Поїздкою на Берегівщину студенти та викладачі стоматологічного факультету УжНУ, фактично, продовжили добру традицію, започатковану кілька років тому в Ужгороді, – у рамках програми «Здорова усмішка Закарпаття» привезли діткам цікаву виставу. «

Навчати дітей найлегше у формі гри, – розповідає ініціатор і розробник програми Оксана Клітинська. – Тому разом із інтернами та студентами ми розробили кілька вистав, з якими й навідуємося в дитячі та шкільні заклади краю. Казкові герої, в яких переодягаються інтерни, пояснюють малюкам, наскільки важливо дотримуватися правил гігієни порожнини рота – інакше з ними просто ніхто не дружитиме! Словом, намагаємося донести дітям, що здоровий спосіб життя – це необхідність». 

Цього разу на сцені інтернату студенти показали виставу, в якій добрі діти шукали Святого Миколая в лісі. Допомагали їм ангелики. А веселе чортеня шукало в колективі тих, хто чинив погано, не слухав вихователів. Але оскільки таких не знайшлося, то герой із червоними ріжками настільки розстроївся, що аж застудився! 

{g}

У свою чергу вихованці інтернату не залишилися в боргу перед гостями з Ужгорода – у відповідь показали й самі, що вміють, чого навчилися. На сцені навіть з’явилася місцева Баба Яга, яка вкотре нагадала малюкам про необхідність гарно поводитися та чинити добрі справи. Найменші дітки для Діда Мороза розповідали вірші, співали новорічні пісні, натоміть отримували подарунки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp