Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники влаштували свято для діток зі Сходу (ФОТО)

18 грудня 2014 р., 21:12

Ужгороді проживає 165 діток-переселенців і всі вони отримали подарунки та святковий настрій.

Починаючи із вчорашнього дня, рятувальники Управління ДСНС України у Закарпатській області почали вітати дітлахів із наступаючим днем Святого Миколая. Так, сьогодні працівники служби порятунку Закарпаття на чолі із начальником Управління Мирославом Щербеєм привітали дітей вимушених переселенців, що тимчасово проживають в Ужгороді.

Рятувальники, юні учасники фестивалю ДЮП та представники Закарпатської обласної організації державного пожежного товариства України запросили 165 дітей вимушених переселенців до загальноосвітньої школи № 8, де на них вже чекало справжнє свято з нагоди Дня Святого Миколая.

«Всі діти, незалежно від місця їхнього народження чи проживання заслуговують на подарунки, адже вони були чемними та слухняними впродовж усього року. Мета нашого сьогоднішнього свята - це розказати підростаючому поколінню про традиції святкування дня Святого Миколая на Закарпатті, донесення часточки доброти та любові, для того, щоб ці діти, не відчували себе чужими у нашому краї, який вже став для них другою домівкою», - зауважив у своєму виступі Мирослав Щербей.

{g}

Насамкінець, рятувальники, представники Добровільного пожежного товариства та команда ДЮП вручили всім присутнім солодкі подарунки та побажали присутнім здоров'я, щасливої та мирної долі, а також Божого благословення.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp