Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві взялися за дороги (ФОТО)

19 грудня 2014 р., 12:22

Нарікання водіїв почули...

Чи не вперше поточний ямковий ремонт провели по-серед зими. 15 грудня бригада «ямкувала» вибоїни на центральних дорогах Іршави. Через високу інтенсивність руху та значне навантаження автошляхи на вулицях Білецькій, Шевченка, Гагаріна були вкриті чималою кількістю ям. На такий стан дорожніх полотен було багато нарікань від водіїв – і містян, і гостей Іршави. Адже через несприятливі погодні умови та погані автошляхи часто виникають аварійні ситуації. Завдячуючи керівникові облавтодору Михайлу Поповичу вдалося отримати одну вантажівку асфальтобетону. 

Цього вистачило аби в основному залатати вибоїни від АЗС «ОККО» через центр міста до ткацької фабрики та іршавського райавтодору. При таких погодних умовах, як зараз стан доріг особливо погіршується, тому на весну наші автошляхи могли бути знищені ще більше. Відповідно, ямковий ремонт хоч і не ідеальний, але все ж частково врятує дорожнє полотно.
 Повідомляє Іршавська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp