Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В день святого Миколая голова облради відвідує дитдубинки (ФОТО)

19 грудня 2014 р., 13:54

Аби подарувати дітям свято.

Сьогодні голова обласної ради Володимир Чубірко відвідає ряд дитячих будинків сімейного типу. Зранку він вже побував в дитбудинку сім’ї Попович в Невицькому, де виховується дев’ятеро дітей.

Вчителі Світлана та Василь Поповичі довго зважувалися на такий крок. – відкриття дитбудинку. Врешті у 2009-тому його відкрили. Новий будинок їм допомагали зводити благодійники – фонд «Дім милосердя» та норвежська благодійна організація Кей-Пі-Кей Україна. У двоповерховому будинку створені всі зручності для нової родини.
Світлана Попович розповідає, що жодного разу не пошкодувала, що вирішили взяти під свою опіку діток. «Ми давно живемо як дружня родина. Закликаю й інших закарпатців опікуватися обездоленими, це приносить радість і вам і дітям», - каже вихователь.

Володимир Чубіркопобажав сім’ї Поповичів родинного затишку, здоров’я, радості, щастя, щоб велику родину оминали негаразди.
Керівник краю ради зазначив, що Закарпаття – серед лідерів у державі щодо створення дитячих будинків сімейного типу. Нині їх є 41, лише цього року відкрито 4 нові.Також він висловив сподівання, що питання опіки над обездоленими дітьми буде і в майбутньому актуальним в українському суспільстві.

«Родина показала приклад справжньої любові до дітей, який заслуговує на велику повагу. Ми гордимося тим, що у вашому краї є такі люди. І ми їх завжди будемо підтримувати, як і діток, які опинилися в складних життєвих обставинах, зростають без родини», - зазначив керівник ради.


З нагоди дня святого Миколая Володимир Чубіркоподарував родині солодкі подарунки.















Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp