Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кому дістався Кубок відомого гравця "Говерли"?

19 грудня 2014 р., 18:45

Гра відбулася у "Юності"

В ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшов І турнір-меморіал з міні-футболу серед ветеранів на честь гравця та капітана, а потім і тренера ужгородської «Говерли» та СДЮШОР Юрія Чиркова.

Участь у змаганнях взяли 5 команд з Хуста, Королева, «Карпати» (Мукачево) та ужгородські колективи – «Радванка» та «Говерла».

На спортивних майданчиках в боротьбі за 3 місце зійшлися команди, які посіли другі місця в групах – Хуст та «Карпати» (Мукачево). Гравці з міста над Латорицею здолали хустських ветеранів з рахунком – 2:0. А за титул найкращої команди боролися команда з рідного села Юрія Чиркова СК «Королево» та колектив, в якому він провів свою футбольну та тренерську кар’єру – ужгородська «Говерла».

Досить несподівано королівські футболісти в перші три хвилини двобою зуміли провести два голи, а далі вели успішні оборонні дії. Тим не менш, ще в першому таймі ужгородці один гол відквитали, але зрівняти рахунок так і не змогли. Тож кубок переможця турніру Юрія Чиркова поїхав до Королева.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp