Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево: Дощ святу не завадив (ФОТО)

19 грудня 2014 р., 21:30

У місті відкрили ялинку...

Сьогодні, 19 грудня, в Мукачеві запалили святкові вогні на головній новорічній ялинці міста.

Навіть попри дощ, захід, запланований на День Святого Миколая, вирішили не переносити.

 

О 17.00 перед будівлею драмтеатру поблизу новорічної красуні зібралися чимало дітлахів та їх батьків. Протягом усього дійства мукачівці та гості міста простояли на центральній площі під дощем.

 

Передував запаленню вогнів на ялинці дитячий концерт та невелике театралізоване дійство. Дитячі колективи та індивідуальні виконавці протягом майже години співали та танцювали просто неба. Насамкінець змоклі глядачі покликали на площу Святого Миколая.

Також привітати мукачівців та дітлахів прийшов заступник міського голови Михайло Лабош. У своєму вітальному слові він зазначив, що мукачівська ялинка є найвищою в області і що більшість іграшок на ній зроблені дітлахами. Він принагідно зазначив, кому саме мають завдячувати закарпатські дітлахи за більш як 40 тисяч подарунків до свята. Потім, разом із із Святим Миколаєм, вони вручили подарунки переможцям конкурсу на кращу ялинкову прикрасу та учасникам святкового дійства.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp