Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Страх перед відповідальністю згубив життя молодого закарпатця

21 грудня 2014 р., 10:17

Хлопчина знаходиться у комі після аварії на дорозі. Лікарі не дають втішних прогнозів.

Мабуть, було б зайвим казати, що безпечність деяких водіїв за кермом може коштувати життя. Хтось, знаходячись у престижній іномарці, уявляє собі міську дорогу, наче злітну смугу. Трагедія, яка трапляється згодом, приводить лихачів до тями. Але в житті навіть хвильку назад уже не повернеш…

Увечері 10 грудня в Берегові перехожі знайшли 25-річного хлопця, який лежав непритомним на узбіччі. При огляді побачили, що в нього серйозні травми. Не гаючи часу, викликали «швидку допомогу» й міліцію. Правоохоронці, які приїхали на місце пригоди, зрозуміли, що причиною тілесних ушкоджень берегівчанина стала дорожньо-транспортна пригода. Про це яскраво свідчили уламки легковика сірого кольору, які виявили поруч. Відтак установили, що вони з автомобіля «Mitsubishi Lancer», і стали займатися його пошуками.

Після тривалих пошуків іномарку знайшли поблизу одного з будинків. Саме на ній виднілися сліди аварії. Власника авто вдома не було, а згодом він сам з’явився в міліцію з повинною…

На вулиці вже стемніло, коли водій іномарки збив 25-річного місцевого хлопця. Та замість того, щоб зупинитися й швидко надати йому необхідну допомогу, відвезти в лікарню, утік з місця пригоди. Приїхавши додому, посидів, а відтак подався на гору, де знаходиться поклінний Хрест. Побувши там, повернувся в місто й попрямував у райвідділ міліції.

– Мій син повертався додому. Ішов не посередині автошляху, а узбіччям, – розповідає Марія, мати потерпілого. – Водій іномарки на нього налетів. Якби він зупинився й надав йому допомогу… Але він цього не зробив. Пізніше сина знайшли на вулиці перехожі, які, побачивши його важкий стан, викликали «швидку» та міліцію. Телефонували навіть на «гарячу лінію» в Мукачево. Про водія не знаю. Він знайомий мені на обличчя. Зараз просто знаходжуся в шоковому стані від цієї страшної звістки. Лікарі майже не дають гарантії, що він залишиться живим, а якщо й виживе, то може залишитися інвалідом.

Василь, однокласник потерпілого, розповів, що йому зателефонували ровесники й повідомили, що їх товариш у вкрай важкому стані, тож домовляються зібрати гроші на операцію.

З травмою черепа та переломами ніг потерпілого доставили в реанімаційне відділення райлікарні. Молодий берегівчанин перебуває в комі. Як стало відомо кореспонденту «Карпатського об’єктива», наразі за життя молодої людини борються лікарі, підключивши його до апарата.

За цим фактом розпочато слідство.

У свою чергу, правоохоронці звертаються до жителів Берегова: якщо ви стали свідком цієї аварії, повідомте в райвідділ міліції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp