Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Зелені берети" виявили майже 80 патронів поблизу Словаччини (ФОТО)

22 грудня 2014 р., 10:38

Ще три демятки знайшли приперевірці авто на КПП "Тиса".

21 грудня до прикордонників відділу «Ужгород» звернувся місцевий мешканець та повідомив важливу інформацію. Чоловік проінформував охоронців кордону про виявлення ним у 500 метрах від кордону зі Словацькою Республікою пакета зеленого кольору, в якому, з його слів, знаходилось близько сотні набоїв. 



З прибуттям на місцевість прикордонників та співробітників МВС було встановлено, що виявлені патрони є бойовими, мають калібр 7,62 міліметра і призначені для стрільби з ручного кулемета Калашникова. Загальна кількість набоїв склала 79 штук. Також у пакеті знаходились дві стріляні гільзи. 

Знахідку вилучено співробітниками МВС. Крім того, в пункті пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, прикордонники виявили 30 набоїв для гладкоствольної зброї. Їх, у багажному відсіку мікроавтобуса «Мерседес», перевозив наш співвітчизник, який повертався з-за кордону. Патрони вилучено встановленим порядком. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp