Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський оркестр радості «Ватага» виборов місце у півфінальному «махачі» на «Лабух-шоу» (ВІДЕО)

22 грудня 2014 р., 18:59

Закарпатські музиканти "Руснаки" не витримали конкуренції, а от серйозні хлопці з Ужгорода задовільнили навіть найприскіпливішого ґазду.

Півфінал Турніру небитих музикантів «Лабух-шоу» на ZIKу 21 грудня розпочинався із сумної ноти: відразу два колективи – мукачевські «Руснаки» і верховинський «Живий звук» залишили головну забаву року, отримавши «гарбуза» від суддів. Під час додаткового батлу за участь у півфіналі проекту ці лабухи не витримали конкуренції із львівськими «Викрутасами», які виконали народну пісню «Ой, чий той кінь стоїть» у стилі самба.

Після того, як було сформовано остаточну вісімку колективів для другої півфінальної серії «Лабух-шоу», стартувало продовження так званого «махача», коли учасники конкурсу намагаються вибити конкурентів несподіваними завданнями. Ті ж бажали, аби суперники співали лежачи, співали і їли лимон, обмінювалися інструментами, не перериваючи при цьому виступу, вгадали і заграли пісню, яка пролунала задом наперед...

Поза конкуренцією виявилися ужгородський оркестр радості «Ватага» і луцька «Чачка». Вони не просто не зламалися під вагою складних завдань конкурентів, а й влаштували на сцені «Лабух-шоу» яскраве дійство. Саме до їхніх виступів зіркові судді-«ґазди» не лише не мали зауважень, а й проводжали виконавців зі сцени зі словами: «Це фантастика!».

Виконання "Старенького трамваю" лежачи відправило тернопільський "Heaven" у додатковий батл за місце у "Лабух-шоу"

Так, «Ватага» заграла пісню «Океану Ельзи» «911» в умовах «маршрутки»: щойно хлопці взяли перші акорди, як численні учасники «Чачки» вибралися на сцену і влаштувати «пацанчикам» і штурханину, і крик, і сварку. Хлопці на екстрим не зважали – співали та ще й віджартовувалися у водійському стилі: «Задній ряд не підпирайте передній, бо вийдете на першій зупинці».

Щодо «Чачки», то завдяки «Лабух-шоу» учасники автентичного колективу нарешті побували на морі: конкуренти замовили музикам із Луцька вечірку в морському стилі. Учасники «Чачки» не розгубилися — одягнули ласти, начепили «водні» окуляри і попливли в музиці і пісні, як у справді рідній стихій: народна «Біля моря камінь» гармонійно перейшла у бадьору «А я на морі» гурту «Mad Heads».

«Це вищий пілотаж: ви поєднали у своєму стилі і близьку вам автентику, і сучасну пісню. Фантастика!», — лідер «Коzak System» Іван Леньо, який чи не найбільше зі всіх суддів «Лабух-шоу» прискіпується додатковими завданнями до учасників, нарешті був повністю задоволеним.

"Викрутаси" із Соснівки на Львівщини викрутилися: перемогли у додатковому батлі і без труднощів пройшли у наступний етап "Лабух-шоу"

«Чачка» і «Ватага» сьогодні показали все, на що здатні, тому їхня участь у шоу не викликає сумнівів», — судді не затягували інтригу й оголосили ці два колективи першими учасниками третього півфінального «махача» на «Лабух-шоу».

Натомість під загрозою вильоту опинилися «Едельвейс» із Прикарпаття, львівський «Погорілко-бенд» і тернопільський «Heaven»: до початку наступного ефіру кожен із трьох номінантів має вигадати і заграти саундтреки до фільмів у стилі Еміра Кустуріци, Квентіна Тарантіно і мелодрами із вкрапленнями інтиму.

Хто використає другий шанс і продовжить боротьбу за набір професійних інструментів і звання найкращого лабуха Західної України, стане відомо у неділю, 28 грудня, о 21:00 на телеканалі ZIK.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp