Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Операція "Автомобіль" дала свої результати

23 грудня 2014 р., 08:41

Двом краянам вк4радені автівки вже повернули.

Цими днями на Закарпатті, як і загалом по державі, проходила міліцейська спецоперація під умовною назвою «Автомобіль», в ході якої правоохоронці виявляли злочини, пов′язані з автомобільним транспортом.

За інформацією УКР УМВС, за період спецоперації до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами (у Мукачеві, Рахові та на Свалявщині). Два викрадені автомобілі вже розшукано й повернуто власникам.

У 4-х кримінальних провадженнях за фактами незаконних заволодінь ТЗ особам, які їх вчинили, повідомлено про підозру.

Виявлено два викрадені автомобілі, які перебували в розшуку, один із яких був викрадений за кордоном.

Виявлено 18 автомобілів з перебитими номерами агрегатів, відомості за якими внесено до ЄРДР за ст.290 Кримінального кодексу України.

Відкрито 13 кримінальних проваджень за ст.358 ККУ (підроблення документів на ТЗ).

Припинено протиправну діяльність 11 пунктів прийому металобрухту.

Перевірено 416 об′єктів дорожньо-транспортної інфраструктури (СТО, автостоянки, авторинки, магазини з продажу автозапчастин).

Моніторили правоохоронці й мережу Інтернет на предмет виявлення викрадених автомобілів. Завдяки цьому в м.Тячів було виявлено та затримано автомобіль «Ауді А4» з ознаками підроблення номерного позначення кузова та технічного посвідчення автомобіля. А в Рахівському районі затримано автомобіль «Фольксваген Пасат» зі зміненими реєстраційними документами. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст.358 ч.1 ККУ, триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp