Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді вчили людей рятувати життя (ФОТО)

24 грудня 2014 р., 13:00

Тренінг відбувся у облвійськкоматі

Учасники тренінгу навчались надавати першу медичну допомогу. А одним із організаторів акції виступив член Громадської ради при УМВС області Ерік Глеба.

 

В Ужгороді на базі Закарпатського облвійськкомату, за активної підтримки УМВС України в Закарпатській області, днями відбувся тренінг з тактичної медицини «Знати, щоб врятувати».

У ньому взяли участь представники військових частин, медичні працівники,студенти-медики, волонтери, добровольці, а також школярі з Києва, Черкас, Тернополя, Іршави, Ужгорода.

Впродовж двох днів досвідчені інструктори громадської організації«Медичний загін спецпризначення «Білі берети» передавали усім охочим своїзнання та досвід з надання медичної допомоги під час бойових дій та надзвичайних ситуацій.

— Знання та навички, які ми намагаємося передати учасникам під час такихтренінгів, знадобляться і за мирного часу, і в умовах бойових дій. Наша метаполягає в тому, аби у стислі терміни підготувати якомога більше людей,спроможних за будь-яких нестандартних ситуацій не лише надати першудомедичну допомогу, а й керувати, за потреби, мобільними медичнимипунктами, — наголосив один із організаторів тренінгу Ерік Глеба – член Громадської ради при УМВС України в Закарпатській області.

На завершення тренінгу всі учасники склали професійний іспит: виконалитестові завдання, спеціалізовані навчальні вправи з долікарської допомоги таотримали сертифікати учасників вишколу з тактичної медицини.












СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp