Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавські школярі іграшки зібрали та маскувальні сітки сплели (ФОТО)

25 грудня 2014 р., 10:56

Допомога на із далекого Закарпаття поїхала на Святого Миколая. Не забули ні про військових, ні про жителів сходу.

За ініціативи т.в.о. голови Іршавської райдержадміністрації Віктора Симканинця, було організовано збір коштів, подуктів харчування та теплих речей для відправки в зону дії антитерористичної операції. Зібрані речі призначались не тільки для військових, а й для мирних жителів та дітей, які знаходяться в дитячих будинках, школах-інтернатах, дошкільних навчальних закладах. 

Приємно відзначити, що відгукнулось чимало жителів Іршавщини, особливо діти та вчителі шкіл району, а саме: Ільницька ЗОШ І-ІІ ст. (присілок Новоселиця), Брідська ЗОШ І-ІІІ ст., Луківська ЗОШ І-ІІ ст.. Вони зібрали теплі речі, продукти харчування і, мабуть, найцініше для бійців, - малюночки та листи маленьких українців. 

Діти Великораковецької ЗОШ І-ІІІ ст. своїми руками зробили маскувальну сітку розміром 7 на 5 метрів для маскування техніки або бліндажа. Крім цього, зібрали кошти – 5,1 тис.грн..

Неодноразово надавав допомогу продуктами харчування приватний підприємець Попович М.М. та мешканці с. Луково. 

Теплий одяг, харчі (рис, консервація) зібрали працівники відділу статистики та районної ветлікарні. Працівники держустанов також зібрали кошти, зокрема: службовці РДА – 2,8 тис.грн., районний центр зайнятості – 2,7 тис.грн., управління пенсійного фонду України в Іршавському районі - 900 грн., фінансове управління РДА - 750 грн., управління Держкомзему - 700 грн., УДКСУ в Іршавському районі - 500 грн..

{g}

Проводиться збір коштів відділом освіти та відділом охорони здоров’я райдержадміністрації. Додатково, Іршавською РДА виділено кошти нашим волонтерам на закупку каліматорних прицілів - 5 тис.грн. та 3 тис.грн. на закупку пального для поїздки - доставки зібраної допомоги.

Значну кількість теплих речей, продуктів харчування та дитячих іграшок надають працівники Іршавського відділення Червоного хреста, вже втретє за їхньої допомоги доукомплектовується автомобіль, що їде в зону АТО.

Кілька днів тому назад, а саме - 19 грудня, всю цю допомогу було відправлено безпосередньо на передову.

Дорогі захисники та мирні жителі сходу України! Щиро вітаємо вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Божа Благодать, ваша мужність і відвага, а також віра у перемогу допоможуть вам вистояти у цій жорстокій боротьбі. А та ціна, яку вже заплатила наша з вами Батьківщина за мир нехай не буде марною! Слава Україні!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp