Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Продати кришку люка крадію завадили міліціонери (ФОТО)

27 березня 2014 р., 09:15

Дільничні інспектори міліції спільно з працівниками роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції перешкодили 30-річному безробітному продати металеву кришку каналізаційного люка, яку він поцупив з двору будинку на вул.Заньковецької в Ужгороді

Днями під час комплексного відпрацювання міста Ужгорода близько 5-ї години ранку правоохоронці помітили чоловіка, який перевозив на возику металеву кришку каналізаційного люка. 

Міліціонери цього чоловіка дуже добре знають, адже він неодноразово попадав у їхнє поле зору, був засуджений за скоєння крадіжок. Правоохоронцям чоловік розповів, що ніде не працює. 

Крадіжку спланував завчасно. Каналізаційний люк мав намір здати на металобрухт, але не встиг – завадили міліціонери. Виручені гроші за метал хотів витратили на придбання чергової пляшки оковитої, адже має згубну пристрасть до спиртних напоїв. 

Речовий доказ вилучено. Правопорушник спілкується з міліціонерами. Працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. 
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp