Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавські міліціонери забирають з ринків "нелегальні" ялинки (ФОТО)

26 грудня 2014 р., 09:26

Полювання на новорічні красуні не проходить безрезультатно.

Ялинка є головною прикрасою Новорічних та Різдвяних свят. Саме у цей період починається масове вирубування хвойних насаджень та їх продаж. У рамках операції «Ялинка» правоохоронці вживають низку заходів, спрямованих на припинення таких правопорушень, а також виявлення та затримання осіб, причетних до їх скоєння. 



Дільничні інспектори Іршавського райвідділу міліції проводять відповідні рейди на ринках м. Іршава, с. Сільце та с.Довге. У м.Іршава на ринку під час рейду у мешканця с.Собатино було виявлено та вилучено без відповідних документів ялинки. Продавець так і не зміг пред’явити документи про підтвердження законності їх придбання. Наразі за даним фактом триває перевірка. 

Реалізація ялинок дозволяється тільки за наявності на дереві пластикового чипа зі штрих-кодом та документа на право перевезення новорічних ялинок - товарно-транспортної накладної встановленого зразка, виданої конкретним лісогосподарським підприємством. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp