Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський журналіст - автор кращої спортивної книги 2014 року

26 грудня 2014 р., 10:20

Тягатися з Києвом, Дніпропетровськом, Запоріжжям важко, але при цьому ми перші.

24 грудня Асоціація спортивних журналістів підбила підсумки 2014 року й нагородила найкращих спортивних журналістів. Серед переможців – кандидат філологічних наук, доцент кафедри журналістики Володимир Тарасюк. Його книга «Розвиток спорту на Закарпатті в незалежній Україні» перемогла у номінації «Краща спортивна книга року».

{g}

Цю перемогу пан Володимир Тарасюк вважає повною несподіванкою, бо книга була видана ще 2011 року. Але за активної підтримки Київської асоціації спортивних журналістів стала лауреатом за 2014 рік, - пише Медіацентр УжНУ.

Нагородження відбувалося з участю першого заступника міністра молоді та спорту України Ігоря Гоцула, заступника міністра молоді та спорту України Олени Підгрушної, члена виконкому Національного олімпійського комітету України та президента Федерації стрільби України Олега Волкова. Поважні гості вручили нагороди лауреатам у 27 номінаціях Асоціації спортивних журналістів України.

За словами президента Асоціації спортивних журналістів України Михайла Волобуєва, вперше на регіональному рівні було зроблене дослідження спортивного життя за двадцять років, автором якого є Володимир Тарасюк.

Пан Володимир вважає книгу знаковою в своєму житті: «Ця книга, безперечно, знакова, бо потребує великої відповідальності. Треба було зібрати й систематизувати матеріал за двадцять років у доволі спортивній області України. Тут розвивається близько 120 видів спорту. Боїшся щось пропустити, бо голова федерації спорту може призабути, а знайти треба все».

«Ця перемога не стільки моя, як області, – продовжує Володимир Тарасюк. – Бо тягатися з Києвом, Дніпропетровськом, Запоріжжям важко, але при цьому ми перші». Дослідник висловлює вдячність за підтримку управлінню молоді і спорту Закарпатської обласної держадміністрації.

Щиро вітаємо переможця! Бажаємо творчої енергії та наступних перемог!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp