Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Розкриття злочину залежить від якісного пошуку відбитків пальців

26 грудня 2014 р., 12:22

На цьому наголосив начальник міліції Хуста Василь Турдай.

Днями в Хусті відбулася робоча зустріч експертів-криміналістів з Ужгорода із відповідальними міліціонерами за дактилокарти. Основною метою зустрічі було навчити співробітників ОВС якісно здійснювати дактилокопіювання та проводити огляди місця події. 



Зустріч з правоохоронцями провів начальник НДЕКЦ при УМВС України в Закарпатській області майор міліції Сергій Ольховенко. Наказом начальника Хустського міськвідділу міліції було призначено працівників з числа дільничних інспекторів міліції, сектору карного розшуку та боротьби з незаконним бігом наркотиків, працівників ізолятора тимчасового тримання, чергової частини та кримінальної міліції у справах дітей, які відповідають за взяття на облік осіб за напрямками діяльності. Зазначені працівники ведуть журнал обліку дактилокарт. Зареєстровані дактилокарти направляються до НДЕКЦ при УМВС на протязі 5 діб. 

Також під час зустрічі обговорювали і ряд проблемних питань, з якими стикаються працівники під час проведення дактилоскопіювання затриманих осіб. Начальник міліції Хуста Василь Турдай підкреслив, що від якісного дактилоскопіювання залежить розкриття злочину. 
Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp