Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Військова прокуратура захистила готель у Мукачеві, ціною у 2,5 мільйони

26 грудня 2014 р., 14:08

Готель "Карпати" перебуває у податковій заставі.

26 грудня 2014 року Закарпатський окружний адміністративний суду відмовив в задоволенні позову Мукачівської ОДПІ до державного підприємства Міністерства оборони України «Мукачівська госпрозрахункова дільниця» про реалізацію нерухомого майна, що перебуває у податковій заставі – приміщення готелю «Карпати» площею майже 500 кв. м., ринковою вартістю понад 2 млн. грн., розташованого в центрі м. Мукачеве на Закарпатті. 

Зазначений готель розташований на земельній ділянці площею 0,25 га вартістю понад 0,5 млн грн., яка могла вибути з власності держави як прибудинкова територія взагалі без визначення вартості, а тим більше реальної. Як повідомив начальник відділу організації представництва інтересів громадянина або держави в суді та при виконанні судових рішень військової прокуратури Західного регіону України Василь Майорчак, указане нерухоме майно та земельну ділянку намагались реалізувати на загальну суму лише 352 тис. грн. 

За дорученням прокуратури регіону військова прокуратура Ужгородського гарнізону виконала завдання і не допустила порушення інтересів держави майнових та у сфері земельних відносин. 
Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp