Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегово: Як дітям Різдво дарували

27 грудня 2014 р., 09:41

В місті відбулася вже традиційна передсвяткова акція.

же четвертий рік поспіль напередодні новорічно-різдвяних свят на Закарпаття, у Берегово зокрема, приїздить команда благодійного проекту «Подаруй Різдво дітям».

У рамках своєї подорожі учасники проекту не тільки вручають подарунки нужденним дітям, людям похилого віку, ромській громаді, а й організовують різноманітні розважально-розвиваючі програми, дитячі фестивалі, спортивні змагання, – написав на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Берегова Золтан Баб’як.

Головними організаторами благочинного проекту є Асоціація «Духовне відродження», Міжнародна громадська організація «Наша спадщина», проект «Подаруй надію». Міська рада також підтримала цей благодійний захід.

Тож, протягом 22-24 грудня на території УСБ «Закарпаття» відбулися змагання з греко-римської боротьби, великого тенісу і футболу.

Кожне із змагань завершилося церемонією нагородження — врученням кубків, медалей, цінних призів та подарунків від проекту «Подаруй надію» для всіх учасників змагань.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp